За нас


Концепт ММ Плус ДООЕЛ е наменска компанија со седиште во Скопје чија основна функционалност и дејност е опремување на објекти од јавен карактер и деловни простории со високо квалитетен канцелариски мебел и продажба на широка палета на столици.

Во канцелариско опремување спаѓаат различни видови на работни и конференциски маси, плакари, касети, столици, комоди и останати производи,а издржливоста и долготрајниот квалитет се загарантирани со соодветна гаранција за секој производ.

Нашата компанија може да ви понуди: менаџерски, работни, посетителски, бар и клуб столици, но исто така и уникатна и модерна канцелариска гарнитура за сечие око. Дизајнот, високиот квалитет и функционалноста се примарните атрибути за задоволни купувачи.

Нашиот квалитет се должи на долгогодишното искуство и активна соработка со светски познати и реномирани фирми, а нашата цел е преку посветеноста насочена кон клиентите да ги задоволиме нивните критериуми.

Сите права се заджани © Concept MM Plus 2024